Kiss Albania Radio

KissAlbaniaRadio eshte ne disponimin tuaj 24 ore vendlindje dhe diaspore. Mund te na ndegjoni ne faqen www.KissAlbaniaRadio.com Tek KissAlbaniaRadio keni mundesi te ndegjoni muziken me moderne dhe me te fundit, hitet e viteve si kenge zbavitese poashtu dhe kenge popullore, ju urojme ndegjim te kendeshem per cdo mesazh apo deshire te ndegjoni kengen tuaj tek KissAlbaniaRadio mund te na shkruan tek faqja jone, ju urojme ndegjim te kendeshem!