FM Goud

Met 54.470 regelmatige luisteraars is FM Goud sinds 2004 uitgegroeid tot de best beluisterde regionale radiozender van de provincie Limburg. Bij ons hoor je iedere dag opnieuw, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7, de beste muziekmix voor Noord-Limburg. Vakkundig aan mekaar gepraat door professionele stemmen, die zelf uit de regio komen. Dagelijks houden wij je ook op de hoogte van de activiteiten die in Noord- en Noordoost-Limburg worden georganiseerd en van het nieuws uit je regio, Het nieuws uit Vlaanderen en de wereld wordt verzorgd door het persagentschap Belga.

Je ontvangt ons in de ruime regio rond Bree op FM 99.3 en in de ruime regio rond Kinrooi op FM 107.9. Aanvullend produceren wij ook FM Goud Plus. FM Goud Plus hoor je op liefst drie frequenties. In Meeuwen-Gruitrode en omgeving op FM 106.3, in de regio Peer hoor je de uitzendingen op FM 106.6 en in Hechtel-Eksel op FM 107.3.

Daarbuiten kan je naar ons meeluisteren via je internetradiotoestel, via deze website of onze app. In het Mariaziekenhuis in Overpelt hoor je FM Goud op kanaal 7.

Luister even mee en je hoort meteen waarom FM Goud een begrip is in Noord-Limburg!